Moeiteloos naar een blog op eigen domein (winactie)

Blogtrommel.com zag 5 jaar geleden het levenslicht op Blogger (Blogspot.com), maar kon naar mijn aanvoelen pas écht stappen maken bij de overgang naar WordPress. Dat gebeurde in de lente van 2013.

Ik was al een tijdje aan het worstelen met de vraag of ik niet beter af zou zijn bij WordPress. Ik wist dat een overstap van Blogger naar WordPress in theorie perfect mogelijk moest zijn, maar ik zag op tegen het gedoe. Ik was – en ben nog steeds – geen held als het om de technische kant van het blog(gen) gaat.

Ik uitte mijn vertwijfeling op Twitter, en anderhalve minuut later was daar Petra die niet veel nodig had om deze jongen over de streep te trekken…

En zo komt het dat Blogtrommel.com de overstap maakte naar WordPress en onderdak vond bij hostingbedrijf Just Host.nl. Een groepje onverbeterlijke enthousiastelingen dat hun klanten bij de voornaam kent en voor wie “service” geen loos begrip is. En verder bieden ze alles wat ik onder goede webhosting versta. Grote klasse!

Winactie: gratis domeinnaam en webhosting

Ik mag – in samenwerking met Just Host – een lezer blij maken met een hostingpakket Daarbij hoort ook een domeinnaam naar keuze.

Als winnaar kan je dus een blog op een eigen domein beginnen. Als je reeds een gratis WordPress- of Blogger-blog hebt, dan wordt deze integraal overgezet op je nieuwe domein. Daarbij raak je geen content of reacties van lezers kwijt. Mocht je al een eigen domein(naam) in je bezit hebben, dan kan ook dat mee verhuizen naar Just Host. Over de technische kant van het verhaal hoef je je dus geen zorgen te maken.

Hoe maak je kans om te winnen?

Je maakt simpelweg kans om te winnen als je een leuke reactie achterlaat onder dit bericht. Iedereen maakt evenveel kans.

Opgelet: deze winactie loopt af op woensdagavond om 17u. De gelukkige winnaar breng ik via mail op de hoogte. Die heeft dan 24 uur de tijd om het mailtje te beantwoorden en zo de prijs te claimen. Gebeurt dat niet, dan gaat het hele pakket naar een andere deelnemer. Houd dus je mailbox in de gaten!

Succes!

Deze winactie werd intussen afgesloten. De winnaar krijgt bericht.

Deze keer niet gewonnen?

Niet getreurd. 5 jaar Blogtrommel.com brengt immers nog meer moois mee… Blijf dit blog in het oog houden, zou ik zeggen!

5 jaar Blogtrommel

Foto via Shutterstock.com


Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels


Geplaatst

in

door

Tags:

Blogtrommel.com blijven volgen?
Heeft jouw blog moeite om door te groeien?

In dit gratis e-book 13 tips voor dé groeispurt van je blog vind je 30 pagina’s aan tips en strategieën om je blog klaar te maken voor een grote sprong voorwaarts.

Reacties

17 reacties op “Moeiteloos naar een blog op eigen domein (winactie)”

 1. EVi avatar

  Dikke proficiat met je blog-jubileum! Dankzij jouw posts & advies maakte ik vorige week zelf de overstap naar een eigen domein en koos ik voor Just Host als hosting bedrijf 🙂

 2. Eveline avatar
  Eveline

  Ik ben onlangs op je blog terechtgekomen op zoek naar een goede hosting. De website van Justhost staat sindsdien al iedere dag open. Alles vergelijken, maar Justhost blijft me nog steeds het meeste aanspreken! Nu nog zeker zijn van mijn domeinnaam (ja, ik heb er al paar in gedachten) en ik ben klaar om een nieuwe start in mijn leven te maken. Ik wil zo graag met mijn blog mensen inspireren en mijn ervaringen delen! En een goede host met goede begeleiding (want ik ben zo een leek in al die technische zaken) zou me echt redden!

 3. Marieke avatar

  5 jaar! Na anderhalf jaar bloggen weet ik pas dat dat een hele prestatie is! Gefeliciteerd! Ik lees hier graag voor tips en motivatie. Waarvoor dank! Mijn blog is anderhalf jaar geleden voorzichtig op blogger begonnen, maar nu ik eindelijk meer richting begin te voelen in waar ik/mijn blog naartoe gaat, begint het te kriebelen, ik wil naar WordPress…

 4. Peter avatar

  Bloggen, ja..
  Genoeg te delen met iedereen over het leven binnen een bajes (als bewaarder) over veiligheid/schijnveiligheid en alle politieke perikelen die daar mee gemoeid zijn. Of over het gezin, met 2 puberdochters.

 5. Edwin Kort avatar
  Edwin Kort

  Zou weer willen gaan bloggen. Paar jaar terug gestopt na diverse hack pogingen een intussen domein kwijt.