Geen categorie

Blogtrommel.com zag 5 jaar geleden het levenslicht op Blogger (Blogspot.com), maar kon naar mijn aanvoelen pas écht stappen maken bij de overgang naar WordPress. Dat gebeurde in de lente van 2013.

Ik was al een tijdje aan het worstelen met de vraag of ik niet beter af zou zijn bij WordPress. Ik wist dat een overstap van Blogger naar WordPress in theorie perfect mogelijk moest zijn, maar ik zag op tegen het gedoe. Ik was – en ben nog steeds – geen held als het om de technische kant van het blog(gen) gaat.

Ik uitte mijn vertwijfeling op Twitter, en anderhalve minuut later was daar Petra die niet veel nodig had om deze jongen over de streep te trekken…

En zo komt het dat Blogtrommel.com de overstap maakte naar WordPress en onderdak vond bij hostingbedrijf Just Host.nl. Een groepje onverbeterlijke enthousiastelingen dat hun klanten bij de voornaam kent en voor wie “service” geen loos begrip is. En verder bieden ze alles wat ik onder goede webhosting versta. Grote klasse!

Winactie: gratis domeinnaam en webhosting

Ik mag – in samenwerking met Just Host – een lezer blij maken met een hostingpakket Daarbij hoort ook een domeinnaam naar keuze.

Als winnaar kan je dus een blog op een eigen domein beginnen. Als je reeds een gratis WordPress- of Blogger-blog hebt, dan wordt deze integraal overgezet op je nieuwe domein. Daarbij raak je geen content of reacties van lezers kwijt. Mocht je al een eigen domein(naam) in je bezit hebben, dan kan ook dat mee verhuizen naar Just Host. Over de technische kant van het verhaal hoef je je dus geen zorgen te maken.

Hoe maak je kans om te winnen?

Je maakt simpelweg kans om te winnen als je een leuke reactie achterlaat onder dit bericht. Iedereen maakt evenveel kans.

Opgelet: deze winactie loopt af op woensdagavond om 17u. De gelukkige winnaar breng ik via mail op de hoogte. Die heeft dan 24 uur de tijd om het mailtje te beantwoorden en zo de prijs te claimen. Gebeurt dat niet, dan gaat het hele pakket naar een andere deelnemer. Houd dus je mailbox in de gaten!

Succes!

Deze winactie werd intussen afgesloten. De winnaar krijgt bericht.

Deze keer niet gewonnen?

Niet getreurd. 5 jaar Blogtrommel.com brengt immers nog meer moois mee… Blijf dit blog in het oog houden, zou ik zeggen!

5 jaar Blogtrommel

Foto via Shutterstock.com