Hoe krijg je Kroatische meisjes tussen de lakens?

En hiermee gaan we dus compleet offtopic, dat moge overduidelijk zijn. Wat eveneens duidelijk mag zijn: ik heb geen enkele, maar dan ook geen enkele ambitie in die richting!

Op Youtube kom je soms choquerende dingen tegen. Een ander woord kan ik er niet voor vinden.

Goed, waar gaat dit over? Wel, de titel van dit stuk laat hoegenaamd niks aan je verbeelding over, geloof me.

Je kan je vakantie op verschillende manieren doorbrengen. Sommigen liggen drie weken op een zonnig strand te braden, voor anderen mag er wat cultuur in de mix, en weer anderen willen de natuur ontdekken en ervan genieten.

Meisjes scoren

Het heerschap uit deze video wil op jacht; meisjes scoren en ermee tussen de lakens belanden. En hij geeft op zijn Youtube-kanaal advies aan mannen die net hetzelfde willen.

Het in dit geval Kroatische vrouwelijk schoon wordt er gekeurd en over ‘t algemeen als verdomd sexy bestempeld. Verder worden er tips gegeven over hoe je als kerel kans maakt het verleidingsspel succesvol af te ronden. Opvallend: de reporter merkt fijntjes op dat Kroatië intussen lid is van de EU (en dat jij er dus niet moet op hopen dat meisjes je gaan bespringen in ruil voor pakweg een Brits paspoort)…

Ongecensureerd seksisme?

Blijkbaar ziet Google – eigenaar van Youtube hier geen graten in. Van een firma die enkele jaren geleden nog een lans brak voor openbaar nuttig bloot op Blogger-blogs – en die elke tepel, halve bilspleet of verschrompeld mannelijk lid in video’s laat afdekken met een zwart vierkant(je) – verbaast me dat enigszins.
Anderhalve vierkante centimeter bloot tonen mag mag niet, je reinste denigrerende en vrouwonvriendelijke praat verkopen is geen probleem? Bizar toch?!


P.S: Meer weten over het waarom van deze rubriek Offtopic? Lees (de intro van) dit bericht.

Foto: via Shutterstock.com

2 antwoorden op “Hoe krijg je Kroatische meisjes tussen de lakens?”

  1. Ik dacht even dat je een carriére move ging maken 🙂

    Zelf ben ik überhaupt meer een lezer dan een filmpjeskijker. Hooguit wat voetbalfilmpjes…

  2. Ik schrok van je titel 😂. Dat is toch niks voor jou, dacht ik. Zelf sla ik shockerende filmpjes over. Ik hou het wel bij filmpjes van Allerhande, Sanny zoekt geluk en een aantal bloggers die ik volg. En wie weet ooit mezelf misschien 😊.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.