HomeIn personaFysieke paraatheid

Fysieke paraatheid

Sharp Ben In persona

Sharp Ben In personaWaar het precies vandaan komt weet ik niet. In het blogwereldje bestaat ergens een ongeschreven regel dat je je als blogger nooit verantwoordt omwille van je veranderend gebruik van social media. En al helemaal niet voor het feit dat er minder berichten op je blog verschijnen. “It’s all part of the game!”, dat soort retoriek.

Zelf vind ik dat jij als lezer/volger/fan het recht hebt om te weten wanneer jouw blogger niet in zijn normale doen is. Zeker wanneer zulks gevolgen heeft voor de activiteiten rondom zijn blog. Het is niet de eerste wet die hier probleemloos met de voeten getreden wordt. De laatste evenmin.

Aanhoudende lichamelijke klachten dwingen mij ertoe veel minder tijd achter de pc door te brengen. Noodgedwongen – en met pijn in het hart – zal ik dus andere prioriteiten moeten stellen.

De eerste gevolgen zijn al een tijdje te voelen op de blogs die ik al even van redelijk nabij volg: mijn bezoeken zijn minder frequent, mijn commentaren nog schaarser dan ze al waren. Mijn welgemeende excuses daarvoor.

Ook zal ik in de komende tijd een stuk minder actief zijn op sociale media. In ieder geval zal ik meer lurken dan dat ik zelf aan de discussies bijdraag. Minder (spontaan) helpende handen uitsteken ook. Het is in dezen trouwens gewoon ook een zelfbeschermingsmaatregel. Kwestie van de kat niet te vaak te dicht bij de melk te zetten…

Wel is het de bedoeling verder te blijven werken aan Blogtrommel.com. Er staan wel wat spannende dingen te gebeuren in 2014.

Beste lezer, laat een en ander niet aan je hart komen (ik doe dat namelijk ook niet). Verder sta ik erop je (nu al) fijne feestdagen toe te wensen en een fantastisch sprankelend en inspiratievol 2014. In opperste fysieke paraatheid.*

*=Alles is relatief, dat weet ik wel!


6 reacties

 1. Dag Ben, ik hoop dat je het nieuwe jaar goed ingezet hebt en dat je je snel fysiek wat beter voelt! ’n Gelukkig 2014 gewenst!

 2. Karien Damen avatar
  Karien Damen

  Je gezondheid is het allerbelangrijkste, fijne feestdagen.

 3. jokezelf avatar
  jokezelf

  Hé Ben, ik wens je beterschap en een fysiek goed 2014! Kalm aan, dan breekt het lijntje niet. Veel sterkte en tot blogs in het nieuwe jaar. En ik hoop dat je de feestdagen evengoed prettig zult doorbrengen,

 4. caronnekesblogs avatar
  caronnekesblogs

  Allereerst hoop ik dat je gezondheid snel verbeteren mag. En verder wens ik ook jou heel fijne kerstdagen en een voorspoedig en vooral gezond(er) 2014!

 5. Tjemig… well, ook namens mij sterkte en fijne feestdagen gewenst!

 6. Jij ook hele fijne feestdagen Ben en veel geluk en voorspoed met je gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.