Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

HomeBlogsGeen categorieOver ’t muurtje (8)

Over ’t muurtje (8)

Over het muurtje kijkenVandaag haal ik de mosterd weer bij collega-bloggers. Ik ga op zoek naar diverse blogtips en inzichten om je blog nog beter te maken. Misschien zit er dit keer iets tussen waar jij wat mee kan?

Wat het bloggen mij gebracht heeft (Happy Liz)

Menig blogger worstelt vroeg of laat met de vraag: “Waarom doe ik dit eigenlijk allemaal?” Lizzy kijkt terug op zowat 42 maanden blogervaring en vertelt wat het bloggen haar zoal heeft bijgebracht. Je zou voor minder gaan bloggen!

Zo komt een advertorial tot stand (Ohmyfoodness)

Het schrijven van advertorials is een van de meest lucratieve verdienmodellen voor bloggers. Voor de ene is het platte commercie en makkelijk geldgewin, voor de ander een noodzakelijk kwaad en weer anderen beschouwen advertorials als goedkope bladvulling waar in een grote boog omheen mag gelopen worden. Maar wat moet er eigenlijk allemaal gebeuren alvorens de blogger geld in het laatje krijgt? Een verhelderende blik achter de schermen!

Blog etiquette: de do’s en de don’ts (Expedia)

Blog etiquette: lang geleden dat ik dat begrip nog eens tegenkwam. Wil je bloggen en je collega’s te vriend houden, dan zijn er een paar (ongeschreven) regels waaraan je je moet houden…

Waarom ik ervoor kies om op meerdere stukjes web te bloggen (Passie voor schrijven)

(ook) Omdat bloggen an sich al meer dan lastig genoeg is wordt meestal geadviseerd om al je inspanningen te concentreren op één enkel blog. Toch zijn er redenen te bedenken waarom je op meerdere plaatsen zou bloggen.

Hoe zet je de Yoast SEO plugin optimaal in? (Letterzaken)

Ik had het een tijdje geleden al over het erg relatieve belang van de Flesch Reading Ease Test. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je het meeste haalt uit deze populaire SEO-plugin. Moraal van het verhaal? Laat je niet te zeer van de wijs brengen door die gekleurde bolletjes…

Let’s talk: Influencers (Dejlig)

Vroeger waren de goeroes niet te tellen op social media. Tegenwoordig maken ze ruim plaats voor zogenaamde influencers. Die laatsten bezorgen mij alvast minder snel koude rillingen, maar dat terzijde. Maar wanneer ben je nu eigenlijk een influencer en wat moet je er zoal voor kunnen? Een mening.

 

photo credit: johan wieland via photopin ccGeplaatst

in

door

Tags:

Blogtrommel.com blijven volgen?

Reacties

2 reacties op “Over ’t muurtje (8)”

  1. Nathan Veenstra avatar

    Leuk, dank voor de vermelding!

  2. Karen avatar

    Superleuk dat ik in je overzicht voorbij kom. Dank voor het delen. Ik ga de andere blogs ook even lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.