Dit was 2014

Blogtrommel LogoWie dat wil – en wie er maar niet genoeg van kan krijgen – mag nog net voor het feestgedruis van de overgang losbarst nog snel een zoveelste jaaroverzichtje mee pikken. Geen paniek, ik zal het kort houden.

Uit pure nieuwsgierigheid ben ik toch nog even in het archief van dit blog gedoken. Om te kijken of ik jullie aan de vooravond van 2014 iets beloofde, waarvan ik vandaag met het schaamrood op de wangen zou moeten bekennen dat er – andermaal – niets van in huis was gekomen.

Wat blijkt nu? Ik dekte me bij voorbaat in en beloofde dus niets concreets. Altijd op veilig spelen, zo ben ik. Of je zou het vage voornemen als zou ik jullie “proberen van dienst te zijn” als een spijkerharde belofte moeten zien.

Cijfermatig kan ik vaststellen dat het verkeer op Blogtrommel.com op een jaar tijd zowat verdubbelde. Ik durf te veronderstellen dat 2.500 mensen die mijn site maandelijks over de vloer krijgt zich niet systematisch kunnen vergissen. Waarvoor mijn grote dank, dat spreekt vanzelf.

*Ben, schiet op jongen. Je ging het kort houden, weet je nog?!*

Goed, goed, mijn persoonlijke hoogtepunten aangaande het leven op en rond Blogtrommel.com dan:

Een eerste hoogtepunt was er begin maart, maar speelde zich hoofdzakelijk af in 2013. Irene en ik reikte toen de MightyBlogAward uit voor het beste blogbericht – geschreven door een hobbyist – van het jaar 2013.

Verder ging heel wat energie naar een onderzoekje naar de zin en onzin van Blogger netwerken.

Maar geen Blogtrommel.com zonder blogtips, natuurlijk. Een lukrake greep uit de vaakst gevonden/aangeklikte berichten:

Heb je zin om nieuwe blogs te ontdekken? Dan is er deze pagina. Of leer blogs op een andere manier kennen! Professioneel advies en inspiratie is trouwens ook niet veraf.

Zo, dit was 2014.

En voor 2015? Gewoon, meer van hetzelfde. Als ik me tenminste blijf amuseren!

Ik wens jou en al je dierbaren een gezond, vreugdevol en vruchtbaar jaar. Dan komt het onstuitbare blogplezier als vanzelf, zo gok ik…

Ik zie jullie graag terug aan de andere kant van 2014!

 

3

6 Responses

Show all responses
 1. Maurits
  31 december 2014
 2. sunny mama
  31 december 2014
 3. Laura
  31 december 2014
  • Sharp Ben
   31 december 2014
 4. Ximaar
  31 december 2014
  • Sharp Ben
   31 december 2014

Write a response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.