Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

De enige lawine waar u het echt warm van krijgt, is ’n Twitter lawine!

Bijna had ik Twitter afgedaan als een kruising tussen een virtuele rommelmarkt en een stamcafé.

De enige verschillen die ik kon ontdekken waren – naast het feit dat de waar hier vrijwel geruisloos aan de man wordt gebracht – het ontbreken van een biljarttafel en de totale afwezigheid van de geur van verschaald bier.
Een fijne tussenstop, met andere woorden op weg naar andere – nuttigere – bezigheden op het wereldwijde web. Niks meer, niks minder.

Tot plots de hashtag #blogpraat voorbij flitste. Ik was in die periode als een bezetene aan het bloggen gegaan (waar zit nou precies het verschil tussen toen en vandaag dan?) en dus verslond ik zowat alles wat nog maar naar bloggen rook…

Wat in 2010 begon als een weinig interactieve twitter-monoloog van Elja Daae, groeide in korte tijd uit tot the place to be voor de bloggende Nederlanden!

… Om een lang verhaal kort te maken: elke maandagavond, zo tussen 20 en 21u. kom ik thuis. En dat al 2 jaar lang. Alles staat steevast klaar voor een feest ven (h)erkenning, een bad vol inspiratie en een aanmoedigend schouderklopje waar nodig.

Wil u ook een keer meedoen? Dat kan! Elke maandag kan u inloggen op Twitter, volg de #hashtag #blogpraat tussen pakweg 19u45 en 21u15.

Om enigszins het hoofd te kunnen bieden aan de lawine  die op u afkomt, doet u er goed aan de hele conversatie te volgen via

Tweetchat.com.

Vele communities komen en gaan, maar #blogpraat blijft altijd bestaan. Dat is wat ik onszelf van harte toewens!

photo credit: Mr.Tea via photopin cc


Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels


Geplaatst

in

door

Blogtrommel.com blijven volgen?

Heeft jouw blog moeite om door te groeien?

In dit gratis e-book 13 tips voor dé groeispurt van je blog vind je 30 pagina’s aan tips en strategieën om je blog klaar te maken voor een grote sprong voorwaarts.

Reacties

3 reacties op “De enige lawine waar u het echt warm van krijgt, is ’n Twitter lawine!”

 1. Elja avatar

  Jij kan de dingen altijd zo mooi zeggen Ben, in tweets, en hier ook weer. Prachtig. Ben altijd erg blij dat je er bent en vind jouw aanwezigheid altijd fijn met doordachte tweets, fijne discussies en een goede sfeer…

 2. Rianne avatar
  Rianne

  Ik heb tot op heden nog geen het goede reden gevonden om te gaan twitteren. Zelfs niet wanneer het over bloggen gaat. Ik sla nog even over.

  1. Ben Mualaba avatar

   Dat kan ik me voorstellen. En het is ook geen probleem. Volgens mij mag in het blogwereldje (bijna) alles en moet (bijna) niks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.