Geen categorie

Bijna had ik Twitter afgedaan als een kruising tussen een virtuele rommelmarkt en een stamcafé.

De enige verschillen die ik kon ontdekken waren – naast het feit dat de waar hier vrijwel geruisloos aan de man wordt gebracht – het ontbreken van een biljarttafel en de totale afwezigheid van de geur van verschaald bier.
Een fijne tussenstop, met andere woorden op weg naar andere – nuttigere – bezigheden op het wereldwijde web. Niks meer, niks minder.

Tot plots de hashtag #blogpraat voorbij flitste. Ik was in die periode als een bezetene aan het bloggen gegaan (waar zit nou precies het verschil tussen toen en vandaag dan?) en dus verslond ik zowat alles wat nog maar naar bloggen rook…

Wat in 2010 begon als een weinig interactieve twitter-monoloog van Elja Daae, groeide in korte tijd uit tot the place to be voor de bloggende Nederlanden!

… Om een lang verhaal kort te maken: elke maandagavond, zo tussen 20 en 21u. kom ik thuis. En dat al 2 jaar lang. Alles staat steevast klaar voor een feest ven (h)erkenning, een bad vol inspiratie en een aanmoedigend schouderklopje waar nodig.

Wil u ook een keer meedoen? Dat kan! Elke maandag kan u inloggen op Twitter, volg de #hashtag #blogpraat tussen pakweg 19u45 en 21u15.

Om enigszins het hoofd te kunnen bieden aan de lawine  die op u afkomt, doet u er goed aan de hele conversatie te volgen via

Tweetchat.com.

Vele communities komen en gaan, maar #blogpraat blijft altijd bestaan. Dat is wat ik onszelf van harte toewens!

photo credit: Mr.Tea via photopin cc