Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

Sharp Ben?

Blogger op Blogtrommel.com

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Zemanta Related Posts Thumbnail

Ik heet je welkom op deze site!

Indien je contact wil opnemen dan kan dat. Of je weet me te vinden op Twitter en Facebook. Vragen staat vrij en van jouw feedback leer ik naar alle waarschijnlijkheid ook nog eens wat!

Concreet kan je hier terecht voor onder meer:

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

150+ bloggers gingen je voor

Naar het schijnt wil menig blogbezoeker eerder vroeg dan laat weten wie of wat er achter een blog zit. Vandaar dus deze pagina. Eerder vanuit het besef dat ikzelf – zeker in het kader van dit blog – het goede voorbeeld moet geven dan uit noodzaak.

Sharp Ben dus. of gewoon Ben voor vriend en vijand. Belg, prille vijftiger en naast een af en toe scherpe, maar meestal erg milde pen, ook gezegend met ernstige fysieke beperkingen. Niks dat medelijden hoeft op te wekken evenwel, en al helemaal niks om online in rekening te brengen. En het is goed zo.

Ik ontdekte de kracht van het bloggen aan de vooravond van 2010 en ik was meteen verkocht. Schrijven, verhalen vertellen, meningen verkondigen en zo stenen in de kikkerpoel gooien; het heeft er dan ook van jongs af aan ingezeten.

De bezoekersaantallen van die eerste paar blogs vielen echter behoorlijk tegen. Maar eerder dan bij de pakken te blijven zitten, ging ik op onderzoek uit om erachter te komen hoe het kwam dat sommigen bijna alles voor elkaar krijgen op het internet terwijl anderen zelfs na jaren nog geen deuk in een pakje boter bloggen.

En aldus komt Blogtrommel.com (BT) om de hoek kijken. Een intussen wat uit de hand gelopen hobbyproject met het doel collega-bloggers te helpen om via hun blog een steen te verleggen. Ik ben een gelukkig man, mocht blijken dat dit blog zo af en toe een blogger inspireert of (opnieuw) op weg zet.

Door de jaren heen kweekte ik dus een gezonde belangstelling voor blogs in allerlei vormen en maten. Kijk maar eens op deze pagina. of op deze

Tot slot zet ik ook mee de schouders onder Blogzone Nederlands. Dit is een groeiende Facebook-groep voor en door enthousiaste bloggers. We delen succestips en ondersteunen elkaar in de groei van eenieders blogproject.

Voor nu wens ik je alvast veel plezier op dit blog!

Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

Reacties

11 reacties op “Sharp Ben?”

 1. Lieneke avatar

  Voor mijn blogs over persoonlijk leiderschap en duurzaamheid op mijn website Duurzame Stapjes zijn jouw tips erg bruikbaar. Zo ook de linkjes op je over mij pagina. Die ga ik zeker toepassen.

 2. Rosita avatar

  Hi! Wat heb jij een fijne blog om te lezen. Ik als beginner heb veel aan je tips. Grappig om te lezen, dat jij ook een beperking hebt. Mooi om te lezen hoe dat voor jou geen rol hoeft te spelen en ook mooi hoe je het toch even vermeldt op deze pagina. (in tegenstelling tot mijn blog ;-), maar mijn beperking heeft daar een grotere rol in.) Een echte inspiratie dus!

 3. Herma avatar

  Dag. Ik lees je blogs met veel interesse. Je schrijft helder, duidelijk en pakkend. Af en toe kom ik terug en zoek ik naar praktische tips voor de beginnende blogger. Meestal vind ik wel mijn antwoorden. Waarvoor dank. Ga zo door!!

 4. Nele De Deyne avatar

  Wat leuk en informatief. Ik heb jouw tips met plezier gelezen. Zelf ben ik ook nog maar pas begonnen met bloggen. De voornaamste reden waarom ik het doe is omdat ik van schrijven en van verhalen hou.

 5. Mirjam avatar

  Wat een goede site. Helder en duidelijk omschreven in gewone “Jip & Janneke” taal. Mijn blog is puur hobby, meer een soort van naslagwerk (dagboek) voor mezelf, ik heb niet veel lezers. Evengoed zijn er genoeg tips waar ik iets mee kan en al iets mee gedaan heb !! IK zal zeker vaker komen 🙂

  1. Sharp Ben avatar
   Sharp Ben

   Dank je wel voor je toffe reactie. Daar doet een mens het allemaal voor!

   Ik wens je ook veel succes met jouw blog!

 6. Frank avatar
  Frank

  Topsite/blog Ben !

  Vooral het stukje “HTML is niet zo moeilijk” vond ik super om lezen; daar ga ik me één der dagen toch es iets of wat creatief mee bezig houden denk ik ! 🙂

  Ik ga hier trouwens op geregelde tijdstippen wel eens passeren, want je hebt hier echt wel een schat aan waardevolle info ; houden zo ! (maar ben dan ook nog een redelijke blog/website-maagd, dus nog véél input gewenst 😀 )

  Mvg,

  Frank

  1. Sharp Ben avatar
   Sharp Ben

   Dat is heel fijn om te horen, Frank! Daar doet een mens het voor… 🙂

 7. Mariska avatar
  Mariska

  Duidelijk en leerzaam en interessant! Bedankt. ik denk dat ik ook wel goed in de doelgroep pas 😉

 8. kari avatar
  kari

  goedemorgen,

  vind Uw blog erg interessant en vooral hulpbiedend, informatief en lekker lezend.
  ben een late midveertigster die dus ook vrij impulsief een blog heeft aangemaakt zonder verder al te veel gedachten behalve tijdverdrijf en communicatie, dus Uw blog is erg inspirerend voor mij.
  dank U

  1. Sharp Ben avatar
   Sharp Ben

   Kijk, je valt perfect in mijn doelgroep !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.