Homeinterne keukenBlogtrommel.com stopt met publiceren op maandag en donderdag

Blogtrommel.com stopt met publiceren op maandag en donderdag

Inhoud

Trouwe bezoekers konden hier jarenlang 2 keer per week terecht voor een nieuwe blogtip. Daar komt nu dus verandering in. De vaste prik – op maandag en donderdag – zal plaatsmaken voor een publicatieschema dat meer kan variëren.

Waarom die verandering?

Ik was altijd voorstander van een vast publicatieschema voor zo’n blog. Het is één van dé manieren om voor trouwe en terugkerende lezers te zorgen. Nog een voordeel van een strak ritme: je kweekt een grote stok achter de deur die maakt dat je stappen kan maken met je blogproject.

Het grote nadeel van een strak blogschema? Je legt jezelf als blogger toch een bepaalde druk op die niet altijd even gezond of zelfs productief is. De druk om “op tijd klaar te zijn” haalt soms de fun uit mijn bloggen.

Ik wil graag wat relaxter bloggen; (nog) meer tijd nemen om – naast het schrijven van nieuwe artikels – de oudere content op BT bij te werken. Als het even kan is er tot slot ook nog dat andere blogproject. Ik startte Uitgekeken.com in de lente van vorig jaar, maar het zaakje lag enkele maanden later alweer stil…

Tijd om de draad weer op te nemen!

Van stoppen met bloggen is geen sprake

Ook in de toekomst zullen er regelmatig blogtips jouw kant uit rollen. Alleen niet noodzakelijk meer op maandag en donderdag. Nee, is er een artikel klaar dan wordt dat gewoon online gezet. En zo kan het gebeuren dat er een week niks gepubliceerd wordt, gevolgd door een week met pakweg 3 nieuwe stukken.

Stiekem toch benieuwd hoe één en ander op termijn zal uitpakken!


Één reactie

  1. Hi Ben,
    Ik heb het altijd erg goed van je gevonden dat je 2 x per week iets publiceerde. Zo gestructureerd lukte het mij nooit. Zelfs een keer per week was nooit vaste prik. Soms blogde ik 3 of 4 maal per week, maar er zaten ook maanden tussen dat er hooguit een schrijfsel uit mijn vingers kwam. En evengoed bleven mijn vaste lezers gewoon lezen. Dus ik denk dat je nieuwe, relaxtere, blogschema goed zal uitpakken.
    En af en toe iets anders doen, geeft de burger meer energie!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.