(Hoe) werkt jouw blog in 2022?

Doe mee aan de bloggers enquête

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

HomeBlogsbeter bloggenlezerspubliek opbouwenBlog spammen, het mag!

Blog spammen, het mag!Blog spammen het magNiks leuker dan zo af toe iets uit te wreten wat eigenlijk niet mag, toch? Welnu, heden kan en mag het straffeloos. Tijdelijk althans!

Het achterlaten ven je bloglink in een reactieveld wordt normaliter onverbiddelijk als spammen aanzien. Bijgevolg wordt je reactie meestal zonder pardon verwijderd. Meestal, behalve vandaag dus. De tweede verjaardag van Blogtrommel.com wordt niet elke dag gevierd, vandaar…

Om maar eens een open deur in te trappen: ik ontdek gaarne nieuwe blogs. En jij mag suggesties aanbrengen!

Dit is dus een oproep: trek je beste blikje spam open. Reageer, laat ongegeneerd een link naar je blog achter, maak ons nieuwsgierig (en vertel waarom iedereen je link zou moeten aanklikken).

Belangrijk is wel dat je – naast je eigen blog – ook promotie voert voor het blog van een collega. Dus: welk blog bezoek jijzelf graag en verdient wat extra aandacht? Je kan het hier laten weten! LET OP: Om in aanmerking te komen moet je reactie twee tot drie linkjes bevatten! Geef in ieder geval de volledige url mee (inclusief ‘http:// …’) Zo wordt de link voor iedereen direct aanklikbaar.

Ik hoop op die manier natuurlijk ook een beetje een betere kijk te krijgen op wie mijn blog zoal volgt, want daar ben ik bij momenten erg nieuwsgierig naar!

Dat ik alle linkjes die hieronder worden gepost zelf zal bezoeken, is nogal wiedes. Ook jij, beste lezer wordt uitgenodigd om naar hartenlust te grasduinen en (nieuwe) blogs te (her)ontdekken!

Al jullie suggesties worden opgenomen in de linkpagina met de betere Nederlandstalige blogs, voor zover dat al niet het geval was natuurlijk.

 

photo credit: Grumbler %-| via photopin cc

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

Nieuwste berichten

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…


19 reacties op “Blog spammen, het mag!”

 1. Hoi allemaal. Ik weet nog niet goed wat hier de bedoeling is, want qua bloggen ben ik nog min of meer….juist ja…een onbeschreven blad.
  Op de website http://www.frankypolis.com schrijf ik maar gewoon wat dagdagelijkse onnozelheden die al eens door’t verwarde hoofd blijven spoken; meestal allemaal zo zinloos mogelijk.
  Op http://www.frankypolis.be wil ik iets doen met films en series, maar de invalshoek is nog niet helemaal bepaald.
  Het is me in elk geval een aangename kennismaking, en ALLE suggesties zijn vanzelfsprekend MÉÉR dan welkom !? 🙂

 2. Hoi!
  Mijn blog is nog maar een maandje oud ofzo, maar ik heb wel al een aantal jaar ervaring met het bloggen. Ik heb een anonieme blog, dat wil zeggen dat ik mijn identiteit niet bekend maak, en het dus eens zo spannend is. Het is een fashion blog, met offcoarse ook beauty en andere dingen, maar toch heb ik als hoofdthema voor fashion gekozen, wat ook wel mijn grootste passie is. Hoe doe ik OOTD artikkeltjes ?(want ja iedere fashionista doet zo’n artikeltjes) Wel ik maak foto’s waar je alleen mijn achterkant ziet, of waar je alleen mijn lijf tot mijn nek ziet, dus zeer erg spannend! De naam heeft ook wel degelijk een betekenis ( zie: About & Contact page). Ik wil zeer graag nieuwe volgers want ja, mijn blog is dus nog splinternieuw!

  http://neon-fall.blogspot.be/

  Kijk zeker eens op mijn blog, reageer af en toe eens en je kan me volgen via GFC (google friend conect, zie je rechts, enkele klikkjes en je volgt me al!) Of via bloglovin (vind je ook rechts by follow me, maar dan moet je uiteraard wel boglovin hebben.

  http://neon-fall.blogspot.be/

  GREETSSSSS E. 😆

 3. Leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Evy en ik schrijf al een tijd op http://www.mbfl.blogspot.com.
  Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Als het over lifestyle gaat, gaat het vaak over dansen, want ik ben onlangs nog Nederlands Kampioen geworden 🙂 Natuurlijk post ik ook vaak DIY’s, shoplogs, OOTD’s, etc..

  Het zou tof zijn als je even een kijkje neemt! xxx