Wie reageert? BeautyByBabs

We moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Babs

Opvallend commentaar:

Gefeliciteerd met je 4 jarig blogbestaan, Ben! Ik lees zo een beetje alles en heb al heel veel aan je tips gehad.
Ik weet dat het artikel over het beteugelen van perfectionisme mij heel goed is bijgebleven. In het begin liet ik alles nalezen door mijn zoon en dan waren we uren verder… Nu druk ik, na het (toch) tig keer terug te hebben gelezen, met ‘klamme’ handjes op de publiceer knop, omdat ik dan denk, leest iedereen de hele tekst of wordt ie alleen gescand? En dan… Halleluja, gepubliceerd!
Ach, we maken allemaal wel eens een foutje en ik ben ook maar een mens, denk ik dan. Mocht het heel erg zijn, dan kan ik het altijd nog aanpassen.
Ik schrijf het liefst zoals ik zelf ook ben, soms te overenthousiast… maar..that’s me 😉

Aanleiding: De 10 beste blogtips aller tijden

Babs heeft een blog: BeautyByBabs

Met een missie: Een eigenzinnig beauty- en lifestyleblog dat iets meer om het lijf heeft. Ook rijpere vrouwen kunnen hier terecht!

Laatst verschenen blogbericht:* OPI New Orleans collecrion

Om een frisse kijk op het leven te houden, moeten we ons af en toe even opladen. Geniet bewust van een goede maaltijd, verlies jezelf in je favoriete muziek, of dans de sterren van de hemel… waar je ook voor kiest; de perfecte plek om dat allemaal te doen is New Orleans. Volledige bericht lezen


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.

3

6 Responses

Show all responses
 1. yustsome
  3 februari 2016
 2. Lianne
  3 februari 2016
 3. Annette
  3 februari 2016
  • Sharp Ben
   3 februari 2016
 4. Babs
  3 februari 2016
 5. Japke
  3 februari 2016

Write a response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.