Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

Wie reageert? BeautyByBabs

We moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Babs

Opvallend commentaar:

Gefeliciteerd met je 4 jarig blogbestaan, Ben! Ik lees zo een beetje alles en heb al heel veel aan je tips gehad.
Ik weet dat het artikel over het beteugelen van perfectionisme mij heel goed is bijgebleven. In het begin liet ik alles nalezen door mijn zoon en dan waren we uren verder… Nu druk ik, na het (toch) tig keer terug te hebben gelezen, met ‘klamme’ handjes op de publiceer knop, omdat ik dan denk, leest iedereen de hele tekst of wordt ie alleen gescand? En dan… Halleluja, gepubliceerd!
Ach, we maken allemaal wel eens een foutje en ik ben ook maar een mens, denk ik dan. Mocht het heel erg zijn, dan kan ik het altijd nog aanpassen.
Ik schrijf het liefst zoals ik zelf ook ben, soms te overenthousiast… maar..that’s me ?

Aanleiding: De 10 beste blogtips aller tijden

Babs heeft een blog: BeautyByBabs

Met een missie: Een eigenzinnig beauty- en lifestyleblog dat iets meer om het lijf heeft. Ook rijpere vrouwen kunnen hier terecht!

Laatst verschenen blogbericht:* OPI New Orleans collecrion

Om een frisse kijk op het leven te houden, moeten we ons af en toe even opladen. Geniet bewust van een goede maaltijd, verlies jezelf in je favoriete muziek, of dans de sterren van de hemel… waar je ook voor kiest; de perfecte plek om dat allemaal te doen is New Orleans. Volledige bericht lezen


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.


Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels


Geplaatst

in

door

Tags:

Blogtrommel.com blijven volgen?

Heeft jouw blog moeite om door te groeien?

In dit gratis e-book 13 tips voor dé groeispurt van je blog vind je 30 pagina’s aan tips en strategieën om je blog klaar te maken voor een grote sprong voorwaarts.

Reacties

6 reacties op “Wie reageert? BeautyByBabs”

 1. yustsome avatar

  Ik ben fan van Babs!

 2. Lianne avatar

  Leuke comment van Babs. Ik vind publiceren ook soms zo eng, omdat je bang bent dat foto’s te lelijk zijn, of dat de tekst vol spellingsfouten staat. Ik heb Babs haar blog deze week ontdekt, dus wel leuk om haar hier terug te zien. Babs haar schrijfstijl is wel mijn smaak, het leest erg lekker weg! Aan de Blogtrommel heb ik als beginnende blogger erg veel, bedankt voor alle tips die je met ons deelt!

 3. Annette avatar
  Annette

  Leuk voor Babs, is ook een trouwe ‘commentatrice’ op mijn blog. “rijpere vrouwen” ? hahaha lekker hoor, ik voel me aangesproken maar ik volg Babs al een tijd en nu hier dus ook. Altijd fijn om nieuwe blogs te ontdekken.

  1. Sharp Ben avatar
   Sharp Ben

   De notie “rijpere vrouwen” is hier zeker niet denigrerend bedoeld, dat moge duidelijk zijn. Ik bedoel maar: beauty en -lifestyleblog voor “meiden” van 12 tot 30 zijn er genoeg…

 4. Babs avatar

  Ben, wat lief van je en dank voor het compliment!
  Ik vind het trouwens ideaal als een je een blog kan volgen via email, zoals die van jou. (en toevallig ook die van mij ;))
  Met bloglovin merk ik dat ik .dat ik soms artikelen ‘misloop’ omdat mijn lijst van mensen die ik volg steeds langer wordt.
  Via email mis ik geen artikel meer, ik vind het deksels handig.
  Zo ook dus jouw blogposts.
  Mijn hart maakte dan ook een klein sprongetje toen ik mijn inbox bekeek en mijn naam zag. Hè, ik? (big smile, you make my day!)
  Ik heb laatst ook mijn favoriete bloggers in het zonnetje gezet en kreeg zulke lieve reacties. Ik zie ze ook als echte collega’ s en veel zijn ook een soort van digitale vriendinnen geworden.
  Nogmaals, super leuk dat je mijn blog úitgelicht hebt in jouw mooie blog, thanks! Ik vind het absoluut een eer.
  En ik blijf je natuurlijk volgen, ik wil geen tip missen! xxx

 5. Japke avatar
  Japke

  Leuke reactie van Babs! Ik moet mezelf ook altijd remmen in mijn perfectionisme en heb dan ook erg veel aan de bevindingen van anderen. Beautyblogs zijn niet echt mijn favorieten, toch kun je wel een hoop leren van andere bloggers, ook al spreekt het onderwerp waarover ze bloggen niet direct aan. De schrijfstijl van Babs vind ik wél erg leuk, dus zal ik zeker nog eens een kijkje gaan nemen op haar blog…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.