Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

Aanbevelingen

Wil je een performant blog opzetten, dan moet de basis tiptop in orde zijn. Onderstaande producten en diensten helpen mij bij het maken en onderhouden van Blogtrommel.com. Ik ben er tevreden over en heb dan ook geen enkele moeite om ze aan iedereen aan te bevelen.

webhosting Justhost.nlWebhosting

Een goed blog staat of valt met goede webhosting. Google even en je vindt meteen vele tientallen hostingproviders. Eén goede raad ga niet blindelings in zee met de goedkoopste op de markt. Goedkoop is immers ook vaak duurkoop. Een goed hostingbedrijf:

  • kan je te woord staan in het Nederlands
  • geeft snel antwoord op al je vragen
  • heeft een ruime ervaring met het blogplatform van je keuze
  • is vlot bereikbaar via mail, social media of anderszins
  • installeert WordPress op je domein
  • maakt regelmatig back-ups van je site
  • is niet te beroerd om desnoods zelf in te loggen op je blog om een probleem voor je op te lossen
  • biedt jou degelijke informatie middels (artikels op) een blog of website
  • komt snel in actie bij eventuele problemen

Dat alles (en meer) biedt Just Host me sinds begin 2013.

 

MTSBanner300x250Premium WordPress themes

Natuurlijk wil je dat je blog er niet alleen mooi uitziet. Als het even kan moet het ook gebruiksvriendelijk zijn voor je bezoeker, zodat die langer op je blog blijft hangen. En minstens zo belangrijk: een fijn WordPress theme moet ook voor jouw als blogger erg makkelijk werken én flexibel genoeg zijn. Alleen zo kan jij op langere termijn leuke content blijven maken voor je lezers.

Hiervoor kan je bij MyThemeShop terecht. Dit Amerikaanse bedrijf – de voertaal is dus het Engels – biedt een ruime keuze aan WordPress themes, geschikt voor zowat elke blogtoepassing. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze responsive zijn (dat spreekt vanzelf) en erg makkelijk aan de eigen smaak en voorkeur aan te passen zijn. Oh ja, alle themes zijn zo gebouwd dat ze razendsnel geladen kunnen worden. Een belangrijk criterium om hoog in Google te kunnen komen met je blog.

Blogtrommel.com maakt momenteel gebruik van het NewsOnline thema.

 

beveiliging van je blogWordPress beveiliging

WordPress is een ontzettend populair cms, maar dat heeft ook zo zijn nadelen. Zo is WordPress ook erg geliefd bij hackers en andere mensen die het niet zo goed met je voorhebben. Je kan dan ook maar beter niet te nonchalant met de beveiliging van je WordPress-blog omspringen. En hoewel je zelf heel wat kan doen om onheil te voorkomen, kan je ook beroep doen op de diensten van MissHack. Laat haar de beveiliging van je blog onder handen nemen en je kan op beide oren slapen.

 


Deze pagina bevat affiliate links

Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels