(Hoe) werkt jouw blog in 2022?

Doe mee aan de bloggers enquête

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

HomeBlogsWordpress25 nuttige WordPress widgets

25 nuttige WordPress widgetsVoor gebruikers van WordPress.org (eigen domein)

Een van de grote voordelen van WordPress is dat het je in staat stelt om – via plugins – erg makkelijk extra functionaliteit aan je blog toe te voegen. Die extra’s kunnen je lezers en bezoekers ten goede komen, maar net zo goed het leven van de blogger makkelijker maken.

In deze video vind je niet minder dan 25 nuttige WordPress widgets. Toegegeven, niet alle widgets zijn even goed toe te passen op elk type website, blog of thema, maar ze kunnen je misschien wel op ideeën brengen. En wellicht helpt het ook wat gerichter op zoek gaan en je keuze maken uit het enorme aanbod aan widgets en plugins voor WordPress.

Zet je schrap, want het gaat allemaal erg snel:

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

Nieuwste berichten

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…


4 reacties op “25 nuttige WordPress widgets”

  1. Inderdaad een paar leuke ideeën, maar sommige plugins mijd ik bij voorbaat als er amper downloads of waarderingen zijn.

    Ik ga wel met de testimonials aan de slag hoewel de plugin die wordt genoemd niet helemaal is wat ik zoek.

  2. hahahahaha heb ik mij schrap gezet omdat ik zo nieuwsgierig ben hoe snel die uitleg dan gaat, vind ik het nog wel meevallen, en de enige waarvan ik denk van wat ik nog niet heb staan, is de laatste, LOL…

    De rest wat ik zelf niet heb staan en hier wel wordt vertelt, denk ik juist van, ja dat hoeft niet iedereen altijd en overal maar te zien of te weten 😉

    X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.