25 nuttige WordPress widgets

Voor gebruikers van WordPress.org (eigen domein)

Een van de grote voordelen van WordPress is dat het je in staat stelt om – via plugins – erg makkelijk extra functionaliteit aan je blog toe te voegen. Die extra’s kunnen je lezers en bezoekers ten goede komen, maar net zo goed het leven van de blogger makkelijker maken.

In deze video vind je niet minder dan 25 nuttige WordPress widgets. Toegegeven, niet alle widgets zijn even goed toe te passen op elk type website, blog of thema, maar ze kunnen je misschien wel op ideeën brengen. En wellicht helpt het ook wat gerichter op zoek gaan en je keuze maken uit het enorme aanbod aan widgets en plugins voor WordPress.

Zet je schrap, want het gaat allemaal erg snel:

4 reacties op “25 nuttige WordPress widgets”

  1. Inderdaad een paar leuke ideeën, maar sommige plugins mijd ik bij voorbaat als er amper downloads of waarderingen zijn.

    Ik ga wel met de testimonials aan de slag hoewel de plugin die wordt genoemd niet helemaal is wat ik zoek.

  2. hahahahaha heb ik mij schrap gezet omdat ik zo nieuwsgierig ben hoe snel die uitleg dan gaat, vind ik het nog wel meevallen, en de enige waarvan ik denk van wat ik nog niet heb staan, is de laatste, LOL…

    De rest wat ik zelf niet heb staan en hier wel wordt vertelt, denk ik juist van, ja dat hoeft niet iedereen altijd en overal maar te zien of te weten 😉

    X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top